top of page
< Geri

Bloomberg HT'de Yapay Zeka Merkezi programının konuğu Enis Behar Menda

15 Mart 2024

Bloomberg HT'nin "Yapay Zeka Merkezi" programında, yapay zekanın iş dünyasına etkileri masaya yatırıldı. 


"Yapay Zekanın Tüketiciye Ulaşması ile Her Şey Değişti" başlıklı yayında, Plusture UK direktörü Enis Behar Menda, yapay zeka teknolojilerinin iş dünyasında yarattığı dönüşümü değerlendirdi.


İnci Abay'ın ana yapımcılığını ve stratejik içerik küratörlüğünü üstlendiği, Pelin Yantur'un sunuculuğunu yaptığı programda konuşan Menda, yapay zekanın şirketlerin ölçeklenmesi ve global pazarlara açılmasındaki kritik rolüne dikkat çekti.


Behar Menda, yaptığı açıklamada, "Yapay zeka teknolojileri, iş dünyasında devrim niteliğinde etkiler yaratıyor. Bu teknolojinin şirketlerin büyümesi ve uluslararası pazarlarda rekabet edebilmesi açısından önemi giderek artıyor," ifadelerini kullandı.


Program, yapay zekanın tüketicilere ulaşmasıyla birlikte iş dünyasında yaşanan değişimleri kapsamlı bir şekilde ele aldı. Yayına katılan izleyiciler, konuyla ilgili detaylı bilgilere erişme fırsatı buldu.

Menda, program sonrası yaptığı açıklamada, Bloomberg HT ekibine ve programa katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. 


İlgilenenler, yayının tamamına Bloomberg HT'nin resmi internet sitesinden ulaşabilecek.

Link: 

bottom of page